Sonos Era

 
 
 
 
 
 
Met veel plezier introduceren we: 

Sonos Era 300 en Sonos Era 100


Sonos Era 300: Feel sound all around. Ruimtelijke audio zoals alleen Sonos dat kan.

Een nieuwe dimensie in ruimtelijke audio voor je klanten
Met zes optimaal gepositioneerde drivers aan de voorkant, zijkanten en bovenkant om Dolby Atmos Music te ondersteunen, projecteert het baanbrekende akoestische ontwerp geluid van muur tot muur en van vloer tot plafond. Daardoor word je ondergedompeld in elke dimensie van het nummer. Dolby Atmos Music is af te spelen via Amazon Music Unlimited en binnenkort ook via Apple Music.

Surrealistisch surround sound
Era 300 is de eerste speaker van Sonos die multikanaals surround geluid produceert wanneer het wordt gebruikt als home cinema-achterspeaker. Filmliefhebbers kunnen twee speakers combineren met Arc of Beam (Gen 2) voor een optimale Dolby Atmos-beleving, waardoor ze volledig in de scène worden getrokken.

Een akoestisch en esthetisch meesterwerk
Het unieke design zorgt voor een perfecte balans tussen prestaties en uiterlijk. Elke driver wordt nauwkeurig gericht in een speaker die gezien mag worden.

ADVIESPRIJS: 499,00 €Sonos Era 100: An icon, remastered – with next-gen acoustics and new look.

Nu in stereo
Twee gekantelde tweeters sturen kristalheldere hoge frequenties naar links en rechts voor rijk stereogeluid. Een grotere midwoofer produceert een verbluffende bass die je niet zou verwachten van zo'n compacte speaker.

Klein maar krachtig
Door het slanke, moderne design, met vele audio- en technische verbeteringen, is de Era 100 een accent stuk voor in de boekenkast of op het aanrecht, bureau of nachtkastje.

Personaliseer elk systeem
Til de filmavonden van je klanten naar een hoger niveau door twee Era 100 speakers toe te voegen als achterspeakers bij hun soundbar voor een surround sound-systeem. Of combineer er twee voor kamervullend stereogeluid.

ADVIESPRIJS: 279,00 €


Sonos Era 100 en Sonos Era 300

Duurzamer geluid
Era 100 en Era 300 worden gemaakt met PCR (post consumer recycled) kunststof en verpakt in 100% duurzaam papier. Bovendien is het energieverbruik verlaagd naar minder dan twee watt in standby-stand.

Ontworpen om lang mee te gaan
Beide speakers zijn ontworpen om lang van te genieten en zijn gebouwd voor onderhoud door minder lijm te gebruiken en over te stappen op schroefjes, zodat ze makkelijk kunnen worden gedemonteerd en gerepareerd.

Opvallende, nieuwe interface:
Era 100 en Era 300 hebben een gebruiksvriendelijke nieuwe gebruikersinterface, met een nieuwe capacitive volumeregelaar voor eenvoudige bediening van muziek via Sonos Voice Control, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en Bluetooth®.

Vernieuwde connectiviteität
Gebruikers kunnen al hun audio streamen via wifi of Bluetooth en andere geluidsbronnen zoals een platenspeler rechtstreeks aansluiten met een aux-kabel en de Sonos line-in adapter.

Trueplay nu beschikbaar voor meer luisteraars
Met behulp van de microfoons in Era 100 en Era 300 optimaliseert Trueplay met één tik in de Sonos-app het geluid voor de unieke akoestiek van een ruimte. Beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers.


Accessoires
Bij de lancering zijn de volgende originele Sonos-accessoires apart verkrijgbaar:

•  USB-C naar 3,5 mm
•  USB-C-combi-adapter naar 3,5 mm en RJ45
•  Originele Sonos-standaarden
•  Originele Sonos-muurbeugelsWebinars 

Hier vind je de opgenomen webinars van Sonos Era:  opnames  (voertaal Engels):
 
 


Marketingmateriaal 

 
Era 100 Product Afbeeldingen
Era 100 Lifestyle Afbeeldingen
Era 100 Social Banners
Era 300 Product Afbeeldingen
Era 300 Lifestyle Afbeeldingen
Era 300 Social Banners
 
 

 

 

 

stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen