Organisatie / profiel

Organisatie / profiel

U staat bij de Schuurman Groep centraal

De Schuurman Groep is een veelzijdige elektrotechnische dienstverlener. In het flexibele samenwerkingsverband tussen Schuurman Elektrokern Solutions, Schuurman Groothandel in Elektrotechniek, Schuurman Consumentenelektronica en Schuurman Keukens staat u als klant centraal. DIT vormt daarbij één van de belangrijkste uitgangspunten.

DIT = Duurzaamheid, Individualiteit & Technologie

DITonderstreept de hoge kwaliteit van mens en product. Het staat voor Duurzaamheid, Individualiteit en Technologie in de breedste betekenis van het woord. In ons handelen is Duurzaamheid sinds jaar en dag werkelijkheid. De mate daarvan wordt gestuurd vanuit de Individualiteit. Duurzame product- en proceskeuzes maken wij graag samen met u.

DIT is waar wij goed in zijn

De Technologie, met elektriciteit als basis voor energie en besturing, maakt de oplossingen mogelijk. Een veelheid van producten en systemen geven u en ons de mogelijkheid tot het realiseren van intelligente toepassingen. Zo maakt de Schuurman Groep de verbindende toegevoegde waarde in de keten van producent tot eindmarkt waar.

Schuurman Geïnspireerd door mens en technologie

stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Feedback geven
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen