Even Voorstellen

 

1 / 1

 
 

ALKMAAR - Binnen Schuurman Keukens te Alkmaar bruist het van de nieuwe keukenideeën. Aanjager is de kersverse keukenadviseur Mascha Bakker, van huis uit vormgever en art director, maar sinds jaar en dag gepokt en gemazeld in de keukenwereld.

Verrassing in het ontwerp
Bij ieder adviesgesprek wil Mascha Bakker er achter komen welke rol de keuken speelt in het dagelijks leven van de klant: “Wat is de gezinssamenstelling, wie kookt er en hoe wordt in de keuken gewerkt? De dagelijkse keukenpraktijk vraagt om ergonomie en routing. Welke keuken past het beste in welke ruimte? Met welke kastvolumes werk je en welke rol spelen kleur en licht in het huis? Een keuken is een werkplek waar alle ‘gereedschap’ voorhanden moet zijn. Het zijn zomaar een paar vragen en antwoorden die moeten leiden tot een persoonlijke visie op de aanschaf van een keuken. Als je daarbij verrassing in het ontwerp biedt, geef je de klant daadwerkelijk meerwaarde. Een keuken maakt per slot van rekening een belangrijk deel uit van het interieur van de woning.”

Eigentijds kleurgebruik
Op de Eurocucina in Milaan volgde Mascha Bakker de laatste keukentrends: “Qua kleurgebruik worden petrolblauw en okergeel toonaangevend. Wat ook in het oog springt, zijn witte keukens met kleuraccenten. De mogelijkheid die SieMatic biedt, sluit daar naadloos op aan. De speelse greeplijsten en handgrepen van de nieuwe S3 zijn verkrijgbaar in vele kleuren en zijn eenvoudig aan te passen op de kleurwens van de klant. Ook met de eigen SK-line biedt Schuurman Keukens maatwerk. De persoonlijkheid van de klant zie je terug door de keuze van dikke of dunne werkbladen, mat of glanzend materiaal en de mate waarin de stijl van de woonkamer wordt doorgetrokken naar de keuken. U wenst ingebouwde docking stations voor uw iPod  tijdens het koken? Alles is mogelijk bij Schuurman Keukens.”   

stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen