Home

 

Schuurman is sinds 1923 actief in de elektrotechniek. In dit jaar startte Willem Schuurman zijn elektrotechnische groothandel in Alkmaar. Met toen ook al klantgerichtheid en deskundigheid als uitgangspunt, biedt de Schuurman Groep u inmiddels méér. De Schuurman Groep levert en ontwikkelt duurzaam én mensgericht elektrotechnische producten en totaaloplossingen. Wij zijn in deze opdracht schakel tussen producent en gebruiker.

Schuurman Keukens bestaat sinds 1969 in Alkmaar. Met het dealerschap van SieMatic werd aan de Koelmalaan gestart.  Tot in 2008 de prestigieuze showroom van Schuurman Keukens aan de Fluorietweg in gebruik werd genomen. Particulieren, aannemers en projectontwikkelaars zijn welkom bij Schuurman Keukens. Voor een eerste oriëntatie, maar ook voor een uitgebreide offerte inclusief visualisatie in 3D.

 

U staat bij de Schuurman Groep centraal

De Schuurman Groep is een veelzijdige elektrotechnische dienstverlener. In het flexibele samenwerkingsverband tussen Schuurman Elektrokern Solutions, Schuurman Groothandel in Elektrotechniek, Schuurman Consumentenelektronica en Schuurman Keukens staat u als klant centraal. DIT vormt daarbij één van de belangrijkste uitgangspunten.

DIT = Duurzaamheid, Individualiteit & Technologie

DITonderstreept de hoge kwaliteit van mens en product. Het staat voor Duurzaamheid, Individualiteit en Technologie in de breedste betekenis van het woord. In ons handelen is Duurzaamheid sinds jaar en dag werkelijkheid. De mate daarvan wordt gestuurd vanuit de Individualiteit. Duurzame product- en proceskeuzes maken wij graag samen met u.

DIT is waar wij goed in zijn

De Technologie, met elektriciteit als basis voor energie en besturing, maakt de oplossingen mogelijk. Een veelheid van producten en systemen geven u en ons de mogelijkheid tot het realiseren van intelligente toepassingen. Zo maakt de Schuurman Groep de verbindende toegevoegde waarde in de keten van producent tot eindmarkt waar.

Schuurman Geïnspireerd door mens en technologie

 

 

  

 

 

stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen